Ontspanningsmassages

De Ontspanningsmassage

 

Heb je het gevoel dat je continue aanstaat en je niet meer kunt ontspannen of lig je ’s nachts te piekeren? Zijn je spieren steeds gespannen, heb je bijvoorbeeld last van een stijve nek, vastzittende rug of spanningshoofdpijn als gevolg van een verkeerde houding of stress? Of wil je lekker een moment je voor jezelf, eens heerlijk op een minivakantie?

Een ontspanningsmassage heeft niet als doel diep de spier in te gaan voor herstel maar door juist in een rustig tempo, waarbij de druk geleidelijk en in een bepaalde flow wordt uitgevoerd, de spieren soepel te maken en het lichaam geheel te laten ontspannen.

Voordelen van een Ontspanningsmassage:

 

– Maakt (verkrampte) spieren los en soepel

– Het stimuleert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

– Vermindert spanning en stress, lichamelijk en geestelijk.

– Werkt tegen neerslachtigheid

– Helpt ex-coronapatiënten beter te ademen.

– Werkt preventief voor het behoud van een gezond lichaam.

Een (klassieke) ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen en wordt gegeven met warme olie.

 

Prijzen:
45 minuten: € 45,00

60 minuten: € 57,50

90 minuten: € 82,50

 

Een cadeaubon in ieder gewenst bedrag is ook mogelijk

 

De hot-stone massage

 

Dit is een ontspanningsmassage waarbij er zowel met de handen met warme olie als met warme basaltstenen wordt gemasseerd. Door de warmte van de stenen is de werking dieper in het lichaam voelbaar. De spanning in spieren en weefsel wordt extra verlicht en de doorbloeding nog meer gestimuleerd. De hot-stone massage is voornamelijk geschikt bij: spier- en gewrichtsproblemen zoals Fibromyalgie, reuma en artrose en bij een slechte doorbloeding.

 

Prijzen:
60 minuten: € 62,50

 

Een cadeaubon in ieder gewenst bedrag is ook mogelijk

 

Lichaamspakkingen.

Een lichaamspakking is niet alleen ontspannend, het is een cadeautje voor je huid! Een lichaamspakking hydrateert, stimuleert, ontgift, zuivert en verzacht de huid. De lichaamspakkingen die ik gebruik zijn crèmepakkingen, deze trekt in de huid en geeft geen vlekken.

 

Werkwijze van de lichaamspakking 

Eerst wordt de huid gescrubd. Door het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd en de poriën gereinigd. Tevens wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de werkzame stoffen uit de pakking beter kunnen worden opgenomen. Daarna wordt de pakking op de benen aangebracht. Tijdens het intrekken van de pakking op de benen krijgt u een massage van de rug. Daarna wordt de pakking op de rug aangebracht en de pakking van de benen verwijdert zodat deze gemasseerd kunnen worden.

U heeft de keuze uit 2 verschillende pakkingen.

Aloë Vera pakking:

Kalmeert, ontspant en herstelt de huid.Werkt goed tegen huidallergieën, psoriasis en eczeem. Werkt antibacterieel en pijnverzachtend. (bijvoorbeeld bij zonverbranding)

Sinaasappel pakking:

Kalmeert en ontspant de huid. Werkt tegen slapeloosheid en depressiviteit. Geeft een fit en energiek gevoel. Wordt niet aangeraden tijdens de zwangerschap, sinaasappel kan weeën opwekken.

Prijzen:

75 minuten: € 75,00

 

Een cadeaubon in ieder gewenst bedrag is ook mogelijk

 

U kunt van een massage moe of duizelig worden door de afvalstoffen die tijdens de massage vrij komen. Ter ondersteuning van het versneld afvoeren van de afvalstoffen krijgt u na iedere massage een glas water aangeboden. Na meerdere behandelingen zult u merken dat deze effecten minder en de ontspanning steeds meer wordt.